Terug

Trainen bij IEDEREEN LOOPT

Bootcamp

Een Bootcamp is een groepsles van +/- 50 minuten die buiten plaatsvindt. We maken gebruik van de omgeving, eigen lichaamsgewicht en enkele eenvoudige materialen om een leuke & uitdagende les samen te stellen. Hierbij komen en mix van zowel interval-, kracht- als uithoudingsoefeningen aan bod.

Onze Bootcamp lessen staan open voor zowel mannen als vrouwen vanaf 18 jaar. Jouw huidige conditie is minder belangrijk, aangezien we de oefeningen individueel kunnen aanpassen. Natuurlijk dien je wel in een goede gezondheid te verkeren.

Waar & wanneer? Vanaf 9 februari 2018 elke dinsdag om 9u in het Kerselaargoed Roeselare (afspraak aan de ingang via de Pantserstraat). Deze locatie bevindt zich op 250 meter van de Barefoot Beweegstudio.

Wat te voorzien? Voorzie best een regenjas aangezien deze lessen steeds buiten doorgaan. Een flesje water kan zeker geen kwaad (zolang je het nadien niet achterlaat in het park!)

Prijs?

  • éénmalige of losse deelname: 12€
  • 10-beurtenkaart: 108€ (9 + 1 gratis) inclusief persoonlijke kortingscode van 5% korting op alle producten in de IEDEREEN LOOPT webshop gedurende 4 maand.
  • Om de kwaliteit van de bootcamps te bewaren, wordt de groep beperkt tot maximaal 12 deelnemers

Maak een afspraak

 

 

Individuele training - 12 weken

100% aandacht en begeleiding van jouw personal trainer. Dat is wat je krijgt in dit pakket. Wel leggen voor jou een doel vast in functie van jouw sport/problematiek/werkpunten... en begeleiden je gedurende 12 weken om deze doelstelling te halen. Na deze 12 weken kan je kiezen voor een nieuw pakket of even een rustpauze inlassen. Dit pakket kan ook dienen als sportspecifieke ondersteuning in het tussenseizoen.

Inbegrepen:

  • 12 sessies van 50 minuten op afspraak in of rond de Barefoot Beweegstudio
  • een aangepast trainingsprogramma voor thuis met 2 trainingen per week
  • persoonlijke kortingscode van 10% korting op alle producten in de IEDEREEN LOOPT webshop gedurende 4 maanden

 

Waar & wanneer? de lessen gaan door in en rond de Barefoot Beweegstudio ('t Hoog Stuk 10, 8800 Roeselare). Alle sessies zijn steeds op afspraak. Het individuele trainingspakket is voorlopig enkel beschikbaar op dinsdag.

Wat te voorzien? Een flesje water is steeds handig. Opgelet: de Barefoot Beweegstudio is enkel toegankelijk op blote voeten of (propere!) minimalistische/barefoot schoenen

Prijs? 595€ voor het volledige pakket.

Lanceringsactie: Start nu met je goede voornemens! Schrijf je in voor 1 februari 2018 en je krijgt gratis één paar Skinners ter waarde van 49.95€. Zo weet je al meteen wat je aan je voeten kan dragen tijdens de beweeglessen! 

 Vul via de knop het formulier in en wij contacteren je voor een kennismakingsgesprek waarbij we meteen bespreken hoe wij jou kunnen helpen. Vergeet bij "Coach van mijn voorkeur" zeker niet Roeselare (Thomas De Vriendt) aan te duiden!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
IEDEREEN LOOPT 9.2 / 10 - 297 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »