Terug

Opleidingen & workshops

Running Technique Specialist - Pose Method® 20 & 21/01/2018

In samenwerking met de Functional Training Academy organiseert IEDEREEN LOOPT op 20 en 21 januari 2017 de allereerste officiële Pose Running opleiding in België. De opleiding is Engelstalig en wordt gegeven door Wieland Heiser (Master Coach Pose Method® Europe).

De Pose Method® is het efficiënt & blessurevrij bewegen door het aanleren van "poses'. Je kunt de Pose Method-technieken gebruiken om blessures te voorkomen en je atletische prestaties drastisch te verbeteren.

De Pose Method® is een systeem voor het leren van sportspecifieke technieken, ontwikkeld door Dr. Nicholas Romanov.

Als je de beweging van elk lichaam door tijd en ruimte analyseert, zal je duidelijk zien dat het lichaam een oneindig aantal poses (houdingen) passeert. De meeste houdingen zijn overgangsbewegingen en zijn het resultaat, niet de oorzaak, van een juiste positionering. Door bepaalde houdingen in één geheel te integreren, wordt er geen energie verspilt aan inconsequente bewegingen. Dit legt het fundament van de Pose-method.

Pose Running: Looptechniek is één van de meest verwaarloosde en verkeerd begrepen aspecten van training. Want iedereen kan toch lopen? Je moet daar toch geen speciale techniek voor aanleren? Maar waarom zijn er jaarlijks dan zoveel lopers die geconfronteerd worden met knie-, hamstring- of enkelblessures? En slechte houding & looptechniek zijn de nummer 1 oorzaak van deze blessures!

Opleiding: Wil je jezelf voorzien van een bredere basis en je loopstijl verbeteren. Of wil je anderen begeleiden in natuurlijk hardlopen? Dan is deze opleiding iets voor jou.

Inschrijven: De cursus gaat door op 20 en 21 januari 2017 in het Bloso Centrum te Herentals. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Klik hier voor meer informatie of om jezelf in te schrijven.

Vibram Fivefingers Barefoot Bootcamp - 4x per jaar

Kennis maken met de Vibram Fivefingers? Dat kan tijdens deze unieke bootcamps!

Wat? Op zich verschilt de Vibram Fivefingers Bootcamp niet zoveel van onze gewone Bootcamps. Het is ook een groepsles die buiten plaatsvind. En uiteraard werken we ook weer op zowel kracht als uithouding. Maar 4 keer per jaar krijg je nog wat extra.

  • GRATIS gebruik van een testpaar Vibram Fivefingers gedurende de volledige les (+/- 60 minuten) Heb je achteraf nog extra vragen over de Vibram Fivefingers of andere producten uit ons assortiment? Op 250 meter van het Kerselaargoed is de IEDEREEN LOOPT Concept Store. Deze blijft na de Vibram Fivefingers Barefoot Bootcamp nog voldoende lang open.
  • GRATIS paar Injinji Sport Original Ped teensokken (ter waarde van 10.95€)
  • KORTINGSBON van 10% op je eerstvolgende aankoop in de webshop/concept store van IEDEREEN LOOPT (niet geldig op beweeglessen)

Waar? Op 250m van onze studio ligt Kerselaargoed Roeselare (afspraak aan de ingang via de Pantserstraat).

Wanneer? 4x per jaar (1x per kwartaal) - Binnenkort vind je hier de eerste data voor onze bootcamps

Wat te voorzien? Het Vibram Fivefingers Bootcamp is buiten dus kleed je volgens de weersverwachtingen! Een flesje water kan zeker geen kwaad (zolang je het achteraf niet achterlaat in het park!)

Deelnemen? Het Vibram Fivefingers Bootcamp staat open voor zowel mannen als vrouwen vanaf 18 jaar. Jouw huidige conditie is minder belangrijk, aangezien we de oefeningen individueel kunnen aanpassen. Natuurlijk dien je wel in een goede gezondheid te verkeren.Om de kwaliteit van het bootcamp te bewaren, wordt de groep beperkt tot maximaal 12 deelnemers.

Opgelet: dit bootcamp is specifiek gericht op mensen die een eerste keer willen kennismaken met Vibram Fivefingers. Heb je al ervaring met Vibram Fivefingers of andere minimalistische schoenen dan ben je uiteraard vrij om aan te sluiten bij onze gewone bootcamps.

Prijs? Voor slechts 12€ kan je deelnemen aan het Vibram Fivefingers Bootcamp. Maar dankzij de voordelen die je krijgt zou je eigenlijk kunnen zeggen dat het gratis is!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
IEDEREEN LOOPT 9.2 / 10 - 297 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »