Najaar 2017: na de webshop nu ook de showroom

Najaar 2017: na de webshop nu ook de showroom

In mei bestaat de webshop van Iedereen Loopt 2 jaar. In korte tijd hebben we heel wat kunnen verwezenlijken. Nergens vind je zo'n groot assortiment Injinji teensokken of Vibram Fivefingers. En binnenkort gaan we nog een stapje verder. De vraag werd ons al héél veel gesteld en dus waren we al een tijdje op zoek naar een mini-showroom van Iedereen Loopt.

Dit najaar is het eindelijk zover. Vandaag weet je al hoe de gevel er uitziet. Voor de binnenkant moet je nog een beetje geduld hebben. Natuurlijk is er momenteel nog niet veel te zien, maar ik verzeker je dat dat nog wel zal veranderen.

 

Voordat je té enthousiast wordt: neen, het zal nog steeds geen echte winkel zijn. Maar wel een demo-, info- en afhaalpunt waar je op afspraak terecht kan. Wil je de verschillende modellen Injinji sokken eens vergelijken, of een bepaald model Fivefingers passen? Of de Luna Sandalen eerst eens aan je voeten voelen, voordat je ze koopt? Voor al deze zaken zal je op afspraak bij ons terecht kunnen. Wil je een bestelling liever afhalen dan toegezonden te krijgen? Dat kan ook natuurlijk.

 

Wel moet je er rekening mee houden dat het grootste deel van onze voorraad op een andere locatie wordt bewaard. Voor de Injinji teensokken zullen we minimaal 200 paar continue in de showroom hebben. Van de Vibram Fivefingers, Vibram Furoshiki en Luna Sandals zullen we een beperkt aantal demo-exemplaren staan hebben en kunnen we op afspraak het juiste model of de juiste maat even naar de showroom halen.

 

Daarnaast hebben we nog een grote verrassing... maar daar krijg je later meer nieuws over!

Reacties

  1. Hans Busch Hans Busch

    Gefeliciteerd! Wat een geweldige stap. Het vervult een behoefte om de sokken en schoenen te kunnen bekijken en te voelen, zodat je een nog betere keuze kan maken.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »