• Bootcamp - losse beurt

Bootcamp - losse beurt

Een Bootcamp is een groepsles van +/- 50 minuten die buiten plaatsvindt. We maken gebruik van de omgeving, eigen lichaamsgewicht en enkele eenvoudige materialen om een leuke & uitdagende les samen te stellen.
Levertijd:
reserveer online
Beschikbaarheid:
Op voorraad (0)
€0,00 .
Incl. btw

Wat?

Een Bootcamp is een groepsles van +/- 55 minuten die buiten plaatsvindt. We maken gebruik van de omgeving, eigen lichaamsgewicht en enkele eenvoudige materialen om een leuke & uitdagende les samen te stellen. Hierbij komen en mix van zowel interval-, kracht- als uithoudingsoefeningen aan bod.

Onze Bootcamp lessen staan open voor zowel mannen als vrouwen vanaf 18 jaar. Jouw huidige conditie is minder belangrijk, aangezien we de oefeningen individueel kunnen aanpassen. Natuurlijk dien je wel in een goede gezondheid te verkeren.

Waar & wanneer?

Vanaf 9 januari 2018 elke dinsdag om 9u in het Kerselaargoed Roeselare (afspraak aan de ingang via de Pantserstraat). Deze locatie bevindt zich op 250 meter van de Barefoot Beweegstudio.

Wat te voorzien?

Voorzie best een regenjas aangezien deze lessen steeds buiten doorgaan. Een flesje water kan zeker geen kwaad (zolang je het achteraf niet achterlaat in het park!)

Aantal deelnemers?

Om de kwaliteit van de bootcamps te bewaren, wordt de groep beperkt tot maximaal 14 deelnemers.

Proberen?

De eerste (proef)les is gratis!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »