Luna Sandalen

In 2006 trok Barefoot Ted naar de Copper Canyons in Mexico om daar een ultramarathon te lopen in het gezelschap van de legendarische Tarahumara-indianen. De Tarahumara liepen op zelfgemaakte sandalen met een zool gemaakt van een autoband. Het was Manuel Luna, een locale indiaan, die daar voor Barefoot Ted zijn allereerste Hauracha sandalen maakte. Gebaseerd op deze traditionele sandalen, ontwierp Ted na zijn reis de LUNA sandalen. 10 jaar later zijn de LUNA sandalen wereldwijd gekend als de beste adventure, hardloop, trail of wandelsandalen bij barefoot-fanaten.

Met hun zero-drop zool zijn de Luna sandals zeer geschikt voor minimalistisch hardlopen. En dankzij hun open structuur kan je genieten van een ultieme vrijheid voor je voeten, zonder het risico om ze open te halen aan stenen of andere objecten die je op je pad tegenkomt.

Ontdek nu zelf het ultieme barefoot-gevoel en koop jouw eerste LUNA sandalen. Iedereen Loopt is de eerste (web)winkel in België en Nederland die deze unieke, handgemaakte sandalen kan en mag aanbieden! 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »