Terug

Wie is IEDEREEN LOOPT?

IEDEREEN LOOPT is dé webshop voor barefoot en minimalistisch hardlopen in België en Nederland. IEDEREEN LOOPT verdeelt merken en producten die je niet overal kan vinden. We verkopen niet zomaar gewone sportproducten, maar wel merken en producten waar er visie en een verhaal achter zit. Omdat we zelf deze producten dagdagelijks gebruiken, kunnen we 100% achter de aangeboden merken staan.

Ik groeide op in een sportief gezin en begon in 1991 op 10-jarige leeftijd aan atletiek. Al snel ontdekte ik dat ik vooral goed was in korte, explosieve nummers. Tussen 1993 en 2004 verzamelde ik dan ook tientallen provinciale, Vlaamse en Belgische titels en medailleplaatsen op de spurtnummers. Na een rustperiode van bijna 10 jaar begon ik in 2013 met obstakelruns (OCR) en trailrunning. Vroeger had ik steeds een hekel aan lange afstanden, maar de obstakels en het uitdagende terrein maakten deze wedstrijden plots wel interessant. Tijdens de training voor deze wedstrijden werd ik geconfronteerd met reeds lang versleten steunzolen. Het was dus dringend tijd voor nieuwe zolen… of om aan een nieuwe hardlooptechniek te werken.

Thomas op de VFF Spyridon MRNatuurlijk koos ik voor de tweede mogelijkheid en langzaam aan schakelde ik over naar minimalistische hardloopschoenen. Race Against Nature was in 2013 mijn eerste obstakelrun op minimalistische schoenen. Ergens dat jaar kocht ik ook mijn eerste Vibram Fivefingers: de KSO. De Vibram Fivefingers KSO is echter één van de meest minimalistische schoenen uit het assortiment van Vibram Fivefingers en op dat moment was mijn barefoot running techniek nog niet goed genoeg om hier veel mee te lopen.

Jammer genoeg kon ik nergens in België een ander model Vibram Fivefingers vinden. Met 10 jaar ervaring in de verkoop, besloot ik om mijn stoute schoenen aan te trekken en deze schoenen zelf te verkopen. Samen met Vibram Fivefingers kwamen ook de Injinji teensokken meteen in het assortiment. Mijn eerste Injinji’s had ik in Amerika besteld, maar met extra douanekosten liep de prijs hiervan toch al snel op. Omdat het assortiment in België en Nederland zo beperkt was, was het meteen onze bedoeling om een zo groot mogelijke aantal modellen van deze merken aan te bieden. En zo ontstond Iedereen Loopt: de webshop met de grootste keuze van Injinji en Vibram Fivefingers in Nederland en België. In principe wil dit zeggen dat alle kleuren en modellen die in de Benelux verkrijgbaar zijn, ook effectief in onze webshop staan. In de zomer van 2016 kwamen onder andere ook Vibram FuroshikiLuna Sandals en Leguano in het assortiment. En in 2017 zullen er voor het eerst Injinji modellen aangeboden worden die exclusief en speciaal voor Iedereen Loopt ingevoerd worden.

Bij IEDEREEN LOOPT wordt ik ondersteund door mijn vrouw Lien Huyghebaert. Lien is een voormalig topatlete en behaalde verschillende Vlaamse en Belgische titels & medailleplaatsen op onder andere verspringen, hinkstapspringen en de 100m sprint. Het hoogtepunt van haar carrière waren de Olympische Spelen van Athene (2004) waar ze samen met oa. Kim Gevaert de finale van de 4x100m liep met het Belgische estafetteteam. 

De voorbije twee jaar werd er hard gewerkt aan de opstart van IEDEREEN LOOPT, maar bleef ik zelf ook actief met onder andere de Battle of The Ardennes 20km, Spartacus Run, Strong Vikingrun 16km, North-C-Trail 25km, Vlaamse Ardennenloop 26 km en de Trailrun Vlaamse Ardennen 45km. Allemaal op barefoot schoenen zoals de Vibram Fivefingers Spyridon MR of Bikila Evo.  Ook in het dagelijkse leven zal je mij 99% van de tijd zien rondlopen op minimalistische schoenen.

Bij IEDEREEN LOOPT barefootschoenen dus niet enkel een product dat we aanbieden, maar ook een levensstijl die we zelf volgen.

Neem dus gerust verder een kijkje in onze webshop. En heb je nog vragen? Neem dat contact op via de onderstaande gegeven.

Alvast veel succes,
Thomas De Vriendt - zaakvoerder IEDEREEN LOOPT 

Contactgegevens

IEDEREEN LOOPT
't Hoog Stuk 10
8800 Roeselare - België

BTW: BE 0628.794.085
KBC: BE68 7350 4083 1934

info@iedereenloopt.be
+32 51 696 256

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
IEDEREEN LOOPT 9.2 / 10 - 297 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »