Terug

LAATSTE STUKS VIBRAM FIVEFINGERS | TOT 30% KORTING | KLIK HIER

VIBRAM FIVEFINGERS - word lid van de Barefoot Revolutie (9)

Een dunne zool die je grip biedt en je voetzolen beschermt. Dat zijn Vibram Fivefingers (meer informatie over Vibram Fivefingers onderaan deze pagina)

Filters

VIBRAM FIVEFINGERS - word lid van de Barefoot Revolutie

Word lid van de barefoot revolutie.

De lancering van de Vibram FiveFingers teenschoenen in 2006 was het begin van een wereldwijde revolutie. Voor de allereerste keer waren sporters in staat om een unieke sensatie te ervaren. Het gevoel en de vrijheid van blote voeten in combinatie met de bescherming en de rotsvaste greep van een Vibram-zool. De respons overtrof de stoutste verwachtingen.

Sommige klanten vertelden dat ze met teenschoenen zich meer verbonden voelden met de aarde en beter in harmonie met hun lichaam voelden. Anderen ontdekten een verbeterd gevoel van evenwicht en een grotere wendbaarheid. En velen melden verschillende voordelen voor de gezondheid, zoals een betere houding en minder rugpijn. Bijna iedereen was vol lof en velen suggereerden nieuwe en creatieve toepassingen voor Vibram FiveFingers teenschoenen.

Vibram FiveFingers blijft evolueren.

Intussen kan je kiezen uit een verscheidenheid van ontwerpen voor een breed scala van activiteiten.  Van fitness training en yoga, over hardlopen en wandelen, tot zelfs kajakken en zeilen, voor elke activiteiten bestaan er wel teenschoenen van Vibram FiveFingers. Het is duidelijk dat de barefoot revolutie levendiger dan ooit is.

Vibram Fivefingers online kopen

Bij IEDEREEN LOOPT vind je een groot assortiment teenschoenen van Vibram Fivefingers in België en Nederland. Wil je dus teenschoenen kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
 

Leren lopen met Vibram FiveFingers

Is het de eerste keer dat je met Vibram Fivefingers wil sporten en heb je nog geen ervaring met barefoot running? Dan moet je dit langzaam opbouwen. Vibram Fivefingers schreef speciaal voor nieuwe gebruikers deze stap-bij-stap gids. Wees dus slim en overdrijf in het begin zeker niet!

  

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
IEDEREEN LOOPT 9.2 / 10 - 297 Reviews @ Kiyoh
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »