• Spécialiste pieds nus
 • Gratis transport vanaf 60€ (BE & NL)
 • Magasin à Brugge

9,5op 1737 reviews

De Gangmakerij (Tilburg)

De Gangmakerij is de werkplaats waar problemen met de gang (de manier van wandelen en hardlopen) worden verholpen.

0 Produits


  Vu de 0 à 0 produits

  Specialistische fysiotherapie voor onderbeen-, enkel- en voetklachten

  De Gangmakerij is de werkplaats waar problemen met de gang (de manier van wandelen en hardlopen) worden verholpen.Wij zijn jouw gangmakers. Een gangmaker gaat voorop in de (wed)strijd om jou te laten winnen van je klachten. Hij maakt van wandelen en hardlopen weer een feestje.

  Onze visie op voetklachten:

  Onze voeten vormen de basis van ons bewegen. Wij mensen zijn volledig gespecialiseerd in lopen op twee benen. De voeten zijn hierin evolutionair optimaal aangepast aan deze taak. Klachten aan onze voeten vormen daarom een grote belemmering in ons dagelijks functioneren en welbevinden.

  De gezondheidszorg probeert bij klachten de oorzaak te achterhalen, en deze weg te nemen. Voetklachten vormen hierop een uitzondering. De gangbare oplossing wordt hierbij namelijk gezocht in het gebruik van hulpmiddelen (steunzolen).

  Wij geloven dat onderbeen-, enkel- of voetklachten te behandelen zijn zonder gebruik te maken van steunzolen. Met onze diepgaande en gedetailleerde kennis over het bewegen van de voet, zoeken we naar de werkelijke oorzaak, en lossen we samen je klachten blijvend op. 

  Contact:

  Se connecter

  Mot de passe oublié?

  • Toutes vos commandes et retours en un seul endroit
  • Le processus de commande est encore plus rapide
  • Votre panier est stocké, toujours et partout

  comparer0

  IEDEREEN LOOPT 9,5 / 10 - 1737 Évaluations @ WebwinkelKeur
  Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? OuiNonEn savoir plus sur les témoins (cookies) »